Världsmästare i VV

En gräslig massa intressanta saker har inträffat det senaste dygnet som alla bloggentusiaster gått miste om, ända fram till nu.

Hah, för ordningens skull börjar jag med igår. Dagen inleddes med terminens sista meningslösa skoldag, eller för att vara med tydlig; den sista meningslösa skoldagen på Haga. Jag har tömt mitt skåp och lämnat tillbaka nyckeln så nu är det över. 

På bilden gjorde jag ingenting, precis som vanligt på bildlektionerna vill säga. 
    På mattetimmen därefter fick jag se resultaten på nationella proven. Jag fick MVG på det. HAHA, jag är bäst. Jag har varit så himla nervös inför det och ville egentligen inte veta hur det gick, men efteråt känns det rätt bra faktiskt.
    Sedan hade vi svenska. Sista svenskalektionen på Haga, det känns rätt vemodigt. Jag anser att alla tre lärarna jag haft i svenska varit jättebra och jag kommer sakna dem, iallafall de jag har haft nu i nian. 
    Sista lektionen överhuvudtaget var SO och VM i VV eller Världsmästerskapen i Värdelöst Vetande som någon form av Jeopardy. Vi körde tjejerna mot killarna, och vi ägde stort. Läraret (OBS! jag är ingen grammatiklös megatönt) tvärdissade oss och ansåg att det inte fanns några sportvetare i vårt lag när inte Frida var med, men haha. Vi tog alla poäng i kategorin Fotbolls-VM och nästan alla i Hockey-VM. Så ägigt.
    Skoldagen avslutades med fika hemma hos idrottsläraret. HAHA, men han är trots allt också en av de lärare jag kommer sakna.  

Sedan åkte jag hem och panikstädade mitt rum innan diverse hitsläpat folk ankom. Det hitsläpade folket bestod av Malin, Hanna, Malva och Rebecka. Efter ankomsten tryckte vi i oss lite Tacos innan vi gick ut och lekte. Vi hade uppslutning med Måns i lekparken, och lekte med honom där litegrann samtidigt som vi febrilt försökte släpa dit Roghe. Han skyllde på att hans moppe krånglade och att det skulle ta tre timmar att fixa den. Vi sa åt honom att cykla istället men hans cykel var minsann också trasig. Till slut kom han iallafall, han transportrerade sig till fots. 

Roghe lekte med oss ett tag innan han tröttnade och gick hem till Gustav. Hanna och Rebecka följde med. Trök ansåg vi andra eftersom det tog ett halvår innan de kom tillbaka. När de till slut kom tillbaka var det så in i helvete mycket mygg att vi flydde hem till Gustav allihopa. Vi satt där och blängde när de höll på och Lanade eller vad det heter. Det är en massa fula gubbar som springer omkring och dödar varandra i alla fall. 

Vi satt där i typ en halvtimme, och under den tiden han vi tappa Måns. Han avvek av okänd anledning. När vi fick Roghe och Gustav att sluta med den där spelsaken gick vi allihop hem till mig och kollade på film. Hanna hade släpat med sig Hundtricket så vi kollade på den. Världshistoriens mest fejkade film, men den är rätt bra ändå. 

Mina föräldrar hade spenderat kvällen i Edsken så vi var solo. De höll dock på att skrämma ihjäl Roghe när de kom hem vid halv ett-tiden. Han bara "Men seriöst, det går nån där ute" och lät halv jätterädd. 

Vid tvåtiden traskade Roghe och Gustav tillbaka hem till Gustav för att antagligen fortsätta med den där spelgrejen. I ungefär samma veva tappade vi Rebecka så det var tre pers som sov kvar här. 

Dagens Yippie: Jag har haft min sista lektion på Hagaskolan.
Dagens ändå lite halvt vemodigt: Se ovanstående
Dagens sorg: Det är minst ett år tills jag går på samma skola som Malin, Malva, Rebecka och kompani och jag kommer aldrig mer gå på samma skola som Hanna.
Dagens Äg: Jag visste att Sverige kom till final i fotbolls VM 1958 och imponerade därmed på SO-lärare i VM i VV.
Dagens Trött: Gustav, han somnade i vår fåtölj
Dagens Ego: Malin ville att Roghe, Hanna, Malva och Gustav skulle sitta på golvet så att hon skulle kunna ligga i soffan.
Dagens Beskrivning: "Han är en blå tönt i röd tröja" tyckte Måns

Ungefär så var det och stavfelen är fortfarande gratis.       

Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

Men så äg vi är. :D Och vad sjutton är meningen med lan? XD

Jag heter: Malva

Meningen med lan är att då har man en ursäkt att slippa göra ngt vettigt. (som att gå ut till lekparken och leka med oss XD) Iviil, avskaffa trökiga lanare.

2006-06-11 @ 20:42:37

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback