Sara har skaffat blogg!

Känn er välkomna och ofantligt ärade av att just nu infinna er i min (Sara las proffs) nystartade blogg. Det är här jag planerar att delge alla som känner sig intresserade och alla andra också vad som händer och sker. 

Jag inviger min vackra blogg med att berätta om gårdagen. Igår var en väldigt VÄLDIGT trevlig dag i många hänseenden. Det du just läser döper jag därför till igår del ett. Igår del två kommer inom kort, eller så fort jag har skrivit klart detta :P.  

Jag och inledde gårdagen som kaffe-och-dylikt-försäljare på åttornas mässa tillsammans med Josse och Lina. Det positiva med den tillställningen var att vi slapp infinna oss i skolan för att redovisa ett miljötemaarbete. Redovisningar håller jag mig nämligen helst undan.

Det lite mer negativa var att man var lite låst i sin position. Man kunde inte röra sig som man ville inne på mässan, och Josse och Lina skulle visa upp dans vid två tillfällen och då blev jag själv där. Andra gången hyrde jag dock in Eva Kjellsson så att jag också fick se dansen :P.

Jag känner att det här blev en måttligt ointressant inledning, men vänta bara. Nu följer gårdagen del två.

Hejs.  

Meddela din åsikt
Jag heter: Tobias Lundqvist

Jag lider med dig din stackare,som var tvungen att vara i kyrkan så länge..eftersom stavfelen var gratis så var bloggarna bra.. :)

2006-06-06 @ 11:13:58

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback