Omnämnd i sång

Efter brännbollen fick vi äta lunch med alla lärare. Vi fick skinka och potatissallad, inte så gott men ändå. Det var till en början inte helt otrevligt, men det gick överr

Mary-Anne (som tydligen inte förstått att hon pensionerade sig i julas) hade skrivit en nitton verser lång låt om eleverna på skolan, och jag hade fått en helt egen vers. Fatta vad pinsamt när alla lärare på hela skolan står och sjunger om en. Jag höll verkligen på att dö då. Som tur var handlade min vers om hur duktig och begåvad jag är. Man kan inte påstå att alla var omskrivna på det sättet.


Sara Maier är en tjej, som nog säkert klarar sig,
när hon ut i stora världen sig begiver
För hon drivs av längtan att få på massa kunskap fatt
sina studier med iver hon bedriver


Jag vet inte riktigt från vilken låt melodin var hämtad, men det skulle kunna heta "Om man inte har för stora pretentioner".

När jag hörde det där kändes det verkligen som om lärarna, eller Mary-Anne, ser mig som en riktig pluggis. Som om jag tycker det är roligare än någon annan att gå i skolan, eller anser att det trevligaste som finns är att läsa på till prov. Jag råkar vara smart och behöver inte studera så mycket, och inte så speciellt ivrigt heller. Men men, orka bry sig om det, jag antar att lärarna tycker det är bra.

Efter sången fick jag den stora äran att gå fram och skaka hand med Gunnie igen. Hon delade ut diplom åt höger och vänster. Först för oss som hade hållit i aktiviteter på Lillån och sedan till alla som deltagit i något Skol-DM.

Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

Hah, jag ska ha en egen sång när jag går ut nian! :D

Jag heter: Sara

Då får du charma Mary-Anne ordentligt XD

2006-06-18 @ 19:16:59
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback