Konfirmation

Hej Besökare!

Idag har jag blivit allvarligt religiös. Jag, Hanna och Malin begav oss tidigt i morse till Hofors kyrka för att ta del av Rebeckas konfirmation. Jag väntade mig att det skulle vara typ hejhej bli klappad på huvudet, ta nattvarden och sedan klart. Fel, fel, fel, fel. Det var ju en hel gudstjänst, en högmässa till och med, hoppsan. Jag fick spendera en och en halv dyrbar timme i kyrkan med att lyssna till en tråkig präst som gaggade en massa osammanhängande och sjunga en massa psalmer med en halv miljon verser. När det var färdigt skulle man lämna kollekt, hoppsan. Jag gav 11 spänn, så generöst.

Efteråt blev det kramkalas på gräsmattan. Jag, Hanna och Malin gav Rebecka en varsin ros innan hon skulle hem och fira med diverse familj. Då tog vi istället tillflykten till Stallbackens kiosk och inhandlade diverse korv och glass. Vi åt det dock inte samtidigt, snusk.

Sedan släpade jag med mig Hanna och Malin hem. Har just kommit in efter att ha spenderat någon timme i en lekpark på en gunga. roligt värre.

Tack och godnatt. Stavfelen är gratis 

Meddela din åsikt
Jag heter: Malään

Nu har du inte tjockat till namnen. Utifall du inte märkte det själv. XD

Jag heter: Malva

Aa, visst var det givande att vara i kyrkan? XD *gäsp*

2006-06-04 @ 21:09:08

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback