Fotbollsfeber

Nu sitter man här och laddar inför kvällens sammandrabbning mellan Sverige och England. Jag kan inte påstå att jag är någon verklig fotbollsnörd, men jag älskar verkligen landskamper och Sverige. Det är enda gången fotboll är intressant. Vill att det ska gå bra, att de ska vinna, få höra nationalsången och bli stolt över dem. Så blir det. När det handlar om Sverige och sport blir jag helt plötsligt nationalistisk och svenskare än vanligt. Då känner jag mig delaktig och stolt när det går bra och blir besviken och sur och förbannad när det går dåligt.
 
Bara en kvart kvar nu men jag planerar även hinna dokumentera en del annat. Kom ganska nyss hem från Edsken. Har varit där med Mor, Malin, Max, Pia, Elisabet, Emma, Camilla, Gabriel, Daniella och Bakary på någon sorts liten fånig avslutning med simningen. Va fan får man gratis korv är det klart att man kommer dit :P. Jag lyckades även drista mig till att bada, det var ju inte allt för varmt i luften men ganska skönt i vattnet.

Brännboll spelade vi också. Det gick ju riktigt lysande. Dels var vi bara 10 personer och dels var majoriteten av dessa personer rätt taffliga och halvskadade och allt vad det nu var. Men varför klaga.

Dagens förhoppning: Att Sverige vinner fotbollsmatchen
Dagens farhåga: Att ovanstående inte inträffar
Dagens diss: Sara har gått ut nian, det har inte du så du är barn. (Malins broder försöker dela upp lag till brännbollen och dissar därmed sin syster)
Dagens nedskjutning: Max sköt mig i knävecket med brännbollsutrustningen.
Dagens Frisyr-VM: Malin och Jag var inte alltför vackra i huvet när vi kom upp ur Edsken, inte fanns det nån hårborste heller.
Dagens regnskydd: Daniella gömde sig under en båt när det började regna.
Dagens faktum: Nu måste jag sluta skriva för nu börjar fotbollen


Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

Hah, vi halv-vann! :D Både brännbollen och fotbollen! Vilken bollkänsla! X''D

Jag heter: Sara

Prexis.. Men det borde ha varit lättare för dem att skjuta i mål än på ställningen hela tiden X""D

2006-06-20 @ 23:28:40
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback