Mindre givande undersökning

Jag lånar en en lista som Malin i sin tur lånat från någon blogg. Jag tyckte att den var lite söt faktiskt.

1.Ta närmsta bok, och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? sig tillbaka samma väg som hon kommit. När hon nådde fram till

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan - vad rör du vid? Skrivaren och en toarulle som står ovanpå den sedan jag sist blödde näsblod.

3. Vad var det senaste du såg på TV? Jag har faktiskt inte tittat på TV idag, men mor min såg "Du är vad du äter" på 3:an. Eftersom jag noterade det kanske man kan säga att det var det senaste jag såg. Annars var det någon enstaka minut på fotbollssemifinalen igår.  

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är. Jag tror den är 23,54

5. Titta nu på klockan. Vad är klockan egentligen?
23,46. Nästan rätt då.

6. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Eftersom dörren är stängd hör jag bara datorn och mitt eget knappande på tangentbordet. Då och då kommer ett MSN-pling också. Lyssnar jag riktigt noga kan jag höra far snarka i rummet intill.
 
7. När var du senast utomhus, och vad gjorde du? När jag kom hem från en lång shoppingdag med Malin gick jag med mor och far ner och badade. Det var det senaste.

8. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen? Jag har stirrat in i dataskärmen de senaste timmarna. Jag har bloggat och MSN-pratat.  

9. Vad har du på dig? Eftersom jag inom kort ska gå och lägga mig har jag på mig en stor t-shirt, nämligen den nyinköpta från Göta kanal. Jag har även mina blå puma-shorts.

10. Drömde du någonting inatt? I så fall - vad? Jag har inget riktigt minne av någon dröm, men jag drömde säkert om cyklar och båtar och slussar och sånt eftersom det är det enda jag sysslat med i tre dagar.

11. När skrattade du senast? Jag vet inte om jag har skrattat sedan jag kom hem, om inte så var det nog i bussen hem från Gävle åt något skumt som jag eller Malin sa. 

12. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Det här rummet är nästan antikt. vi har inte tapetserat om sedan jag hade det här rummet när jag var liten. På väggen sitter därför rosa tapeter med en bord med elefanter på. Den är söt, men inte precis aktuell. Väggarna pryds dessutom av fyra tavlor med troll, en tavla med blommor, en namnskylt jag gjorde på lekis, tre djuraffischer, en klocka som jag gjort på träslöjden i fyran eller femman, ett klassfoto från ettan, en gammal anslagstavla med musse pigg, ett inramat världens bästa mamma-diplom, en hylla med halva min medaljsamling och tre diplom från simningen. 

13. Har du sett något konstigt på sistone? Jag tycker att människor som frivilligt går omkring i "Foppa-tofflor" är rätt konstiga. Sådana personer såg jag i flertal idag.

14. Vad tycker du om den här utmaningen? Jag tycker att det är roligt att svara på sådana här frågor, det är därför jag gör det.

15. Vilken var den senaste film du såg? Jag och Malin såg Madagascar för några dagar sedan. "Le och vinka" 

16. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Jag skulle nog köpa en båt, om någon kunde köra den åt mig. Jag har fått lite båtkänsla nu och tycker det är jätteroligt att åka båt. Jag vill segla.  

17. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag hade två gropar i ungerläppen tills jag var tolv år. Folk frågade alltid om jag bet mig i läppen. Nu har jag opererat bort dem och fått två knölar istället, så folk frågar fortfarande om jag biter mig i läppen. Aldrig kan det bli riktigt bra inte.

18. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Jag skulle låta bygga ett stort hus i skärgården dit jag sedan skulle kunna flytta när jag fick lust. Det skulle vara nog med förändring för tillfället. 

19. Tycker du om att dansa? Jag tycker att det är jätteroligt att dansa, särskilt på disco med mycket folk så att man bara blir en i mängden. Bland det roligaste som hände på högstadietvar när vi fick åka till Sandviken och dansa. Det var pardans med bugg och foxtrott (stavning..?) och det var hur kul som helst. Mer dans åt folket.

20. George Bush? ..Är en mindre trevlig och inte särskilt intelligent person enligt mig.
 
21. Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka… Vad får hon heta? Det finns många gulliga namn. Jag antar dock att valet inte bara är mitt. 
 
22. Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta? Läs ovanstående

23. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Nepp, jag är svensk i hjärtat. Min österrikiska fjärdedel har inte mycket att säga till om i den frågan.

24. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten? Han behöver inte säga så mycket, det är bara att släppa in mig.

Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

påpekande 1: FUSK!! jag visste redan att du hade gropar i underläppen och att du opererat, nu får du ändra!
påpekande 2: jag tycker att det heter foxtrot, men jag vet inte.
påpekande 3: ditt svar på sista frågan, vad menar du med det? ska gud knacka på och be att få komma in när du kommer till pärleporten? X)

Jag heter: Sara

svar 1: Du och Hanna borde vara de enda förutom familjen som vet det.
svar 2: Jag vet inte hur det stavas jag heller.
svar 3: Jag har läst lite galet(äääh) och ansåg att det stod "när han kommer till pärleporten"

2006-07-07 @ 15:53:42
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback