Kladdkaka, Winnerbäck och Edsken

En lyckans dag för en viss person som vi skulle kunna kalla för Malin. Jag, Hanna och Rebecka kom ju dit. Det är egentligen lycka nog, men vi hade med oss lite trevligheter också. Vi ansåg att vi skulle fira hennes födelsedag lite i förskott eftersom Hanna och Rebecka ska åka på semester på måndag och vara borta i två veckor, och Malin fyller år om ungefär två veckor. Redan i april någon gång kläckte Hanna den otroligt smarta idén att vi skulle ge Malin en biljett till Lars Winnerbäcks konsert i Leksand i födelsedagspresent. Så det tog vi och gjorde. Vi anordnade det hela som en tavla med en kort söt berättelse på. Hon fick ta och läsa högt, men kopplade inte förns hon hade läst "konsert med Lars Winnerbäck och Hovet" två gånger. Då blev hon som paralyserad och vi satt där som pingvinerna i Madagascar ocg log och vinkade, det var as-kul. Malin har tjatat hur länge som helst "jag måååååste få gå på Winnerbäck i sommar" "hallå, skulle ni med på Winnerbäck i sommar eller?" "Hoppas de får för sig att ge mig Winnerbäckbiljetter när jag fyller år" Hanna och jag har hållit på att smälla av och tänkt att jaaaa, du ska gå på Winnerbäck i sommar. Det roligaste är att alla har vetat att hon ska på Winnerbäck, (även hennes familj) utom hon. 

Efter den lilla lyckostunden bjöd Malin oss på kladdkaka. Det var jetemüms. Sedan satt vi och pratade ett tag. Malin hade skickat iväg sin familj till någon släkting men de återkom efter ett tag. Malins farbror, som visst hette Peder tror jag, var också där. Han ville provköra min moppe, och eftersom jag är så snäll och charmig lät jag honom göra det. 

Sedan tog jag moppen och åkte upp till Edsken där far hade fått för sig att han ville bjuda mig och mamma på mat. Tackar ansåg jag då och hävde i mig en tacotallrik, müms.  

Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

VI SKA GÅ PÅ WINNERBÄCK! :''''''D

Jag heter: Sara

JAAAAAAH 8D

2006-07-10 @ 14:14:02
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback