Gäääääsp..

Vaknade för omkring 45 minuter sedan. Fukk, det går åt helvete med det här. Jag måste börja parvla mig upp tidigare på mornarna så jag kan somna i hyfsad tid på kvällarna. Det blir en ond cirkel, ett moment 22. Jag fattar inte varför det måste vara så. Jag menar en normalt funtad människa som går upp tio på mornarna borde inte behöva ligga vaken till 2-3 på natten för att man inte kan sova. Jag haaaatar detta. Fukk. Jag måste nog börja traska upp vid halv nio eller nio istället. Men varför då? Orka? Som jag är nu är jag inte ett dugg utvilad. Mardrömmen heter just nu "börja-skolan-om-fem-veckor-och-du-måste-vara-utvilad-och-pigg-då". Jag skulle kunna sova bort hela dagara, eller rättare sagt aldrig kliva ur sängen, för när jag väl gjort det är det kört att somna om igen. Jag beundrar folk som bara behöver lägga huvudet på kudden innan de tvärsover, så har jag aldrig varit och det är så dryyyygt. Fukk. Istället traskar jag omkring och är ständigt trött, and I haaaaate it

Som sagt så fyllde mor min år igår. Idag kommer det av den anledningen en del människor hit. Nämligen mormor, Pär, farmor, Kurt och Margot och Kerstin. Tyvärr kommer inte bror min och hans familj förns imorn. Det suuuger.    

Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

It's grönt! 8)

(bara så du vet bokade jag biljetter nyss, HEJA MIG, längst ut till vänster på femte raden i salongen rakt fram, HEJ HETING GETING! :D)

Jag heter: Malva

Jääh, it's grönt! (och det är MKT MKT bättre än det dära läskigt rosa jag var tvungen att beskåda när jag ville läsa din blogg innan XD)

2006-07-15 @ 21:56:26
bloggintresserade klickar här: http://malvita.blogg.se
Jag heter: Sara

Malin: Great.. Det blir pra det. Hey ho, hey ho..

Malva: Jak vara natürmüppen X""D

2006-07-16 @ 12:33:11
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback