Woooh.. Ego-kick

Jag lyckades manipulera en snubbe att fixa till min blogg <333333. Jag skrev ett mail och talade om hur den såg ut och att jag inte ville ha det så (typ). Jag fick till svar att det berodde på att någon rubrik var för lång. Hur sjutton kan det vara så? Aja, nu ser den normal ut i alla fall.

Jag fick för övrig MVG på naturkunskapsprovet vilket kändes minst sagt bra. Lennart sa att det redan nu var självklart för honom att jag skulle få MVG på kursen, trots att projektarbetet inte är inlämnat än. Jag är bäst. Det där lilla betygssamtalet gav mig värsta ego-kicken. Mwihii. Han tyckte att mitt svar på sista frågan var så läckert att han sedan läste upp det för hela klassen *gömma mig bakom sax*. Han skrev som kommentar att han gärna skulle utse mig till miljöminister eftersom jag är så klok och duktig. Tack för den utmärkelsen då.
 
Just nu har jag en ganska positiv känsla vad gäller projektarbetet, vilken mycket väl kan grusas inom kort. Nu har jag i alla fall fått till ett upplägg av det hela. Vi fick se lite färdiga arbeten idag som föredettingar hade byggt. Det var en som hade skrivit om genmodifiering förut så jag lånade lite inspiration från hur hon hade lagt upp det. Jag lånade dock inte med mig det hem med risk för för flitigt lånande. 

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

miljöminister! *fniss*

Jag heter: Sara

malin: jaah, makt.

2006-12-08 @ 22:31:40
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback