resumé av obloggad vecka

Nu har jag varit riktigt slarvig med bloggandet på sistone, inte positivt. Det är så himla körigt med skolan nu, så jag hinner inte. Idag tog jag ledigt för att hinna åka och julhandla lite, det kändes inte bra alls. I och för sig smet jag från projektarbetesskrivningen, och jag vet själv att jag skriver bättre hemma. På måndag ska jag vara hemma och bara ägna mig åt projektet, så då tar jag igen det.

Som sagt så åkte jag till Gävle efter skolan, bussanslutningen fungerar bättre dit än till Valbo. Jag inhandlade diverse  en vecka censurerade saker. Det enda jag köpte åt mig själv var ett lypsyl och en cd-singel. Jag är så generös. När jag skulle åka hem så träffade jag på Helena så jag fick sällskap i bussen. Det var riktigt roligt att prata med henne, hon är kul.

Lite annat stuff då. I tisdags lekte Malin med mig, det var kul. Vi tittade på film och myste lite. Vi såg Love Actually, den är fin. Det var tydligen även en av alla de dagar då kollektivtrafiken inte fungerar som den ska. På morgonen var beställningsbussen en halvtimme försenad vilket fick till följd att jag kom en kvart försent till tyskan i skolan. Det var ju inte så koolt. Det är nästan tur att jag inte behöver åka med beställningsbussen efter jul, den fungerar verkligen inte särskilt bra.

Onsdagen innebar en massa luciafirande åt höger och vänster. Först var det skolans lucialall som gick av stapeln på folkan. Det var inte överdrivet vackert, men dock. Efter skolan träffade jag mormor för första gången på evigheter. Egentligen är jag fortfarande sur på henne, men det var väl bara att bita ihop. Vi traskade ut och tittade på ridande lucia sedan. Det var min före detta bästa kompis som var lucia. Hon flyttade efter trean och jag har inte sett henne alls sedan femman, men jag kom fram till att jag nog faktiskt saknar henne ganska så ordentligt. På kvällen gick vi i kyrkan mor och far och jag. Det är inte så att vi har blivit religiösa på sista tiden, utan det var luciakonsert med gloriakören där. De sjunger verkligen jättefint. Där träffade jag Annso också, henne har jag inte heller sett på evigheter. Hon var där för att kolla på Maria som var lucia och satt bredvid oss.

I går var det tomtekväll, en av två dagar på året då Hoforsborna går man ur huse och spenderar eftermiddagen/kvällen nere på bruket. Jag traskade runt med Malin och Hanna, samt även Rasmus och Jim. Jag köpte bara ätbarheter, en hamburgare, tre remmar och en varm choklad. Chokladen hade de glömt att röra om, så det smakade bara vatten. Då traskade jag in på Hanssons och snodde åt mig en plastsked och rörde om själv.

Just i detta nu är magnus och Bella på besök <33. De stannar ända tills på söndag vilket är hemskt trevligt tycker jag. Bella är verkligen världshistoriens charmigaste unge.

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

Bella skriver väldigt fint på msn ^^

Jag heter: Sara

Jajamen.. fast det vart lite samma tangenter hela tiden XD

2006-12-17 @ 21:27:39
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback