Lucialall och Hofors cup

Igår gick den beryktade luciasaken av stapeln. Det gick faktiskt över förväntan bra, småungarna gjorde som de skulle och inga allvarliga misstag utbröt. Jag var livrädd att jag skulle halka när jag klev ner i den där fula poolen, som Susanne dagen till ära hade klätt in i en grangirlang. Vi sjöng fel ett par gånger också, men det får den lilla nätta skaran till publik ha överseende med. Efteråt fick vi chokladaskar, det är roligt. Jag har dock inte vågat öppna min än eftersom Malin hotat med att alla smakar kaffe, iiisch.

Idag har jag ställt upp i min första riktiga simtävling på ett år och det var inte så himla roligt. Jag tycker inte om att tävla eftersom jag känner mig så himla kass då. Jag är ju inte alltför snabb i jämförelse med jämnåriga, så man slutar ju tvärt sist i resultatlistan. Men inte behöver jag deppa ihop för det inte, nu är det ju ett år tills nästa gång. Jag tror att jag i fortsättningen ska hålla mig till att på sin höjd simma på cuperna.

Wooh, ikväll är det Nobelfesten. Synd att jag inte är inbjuden, jag skulle ha platsat där. Jag får följa tillställningen framför tv:n istället. Jag måste i alla fall se när de traskar in med efterrätten, det är koolt. Vänta spänt på framtiden när jag står där som pristagare efter att ha gjort en revolutionerande upptäkt eller skrivit någon fantastisk bok. Det kommer att inträffa :)

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback