Datooor <333

Mwihihi idag kom min dator, min alldeles egna superhäftiga laptop :DDDD. Den håller på att installeras och tjossas nu, men sen ska den förhoppningsvis fungera. lycka <3.

Hade nationella provet i matte idag, det var ju inte så roligt. Jag tror dock att det gick ganska så bra, inte precis över förväntan, men dock. Det är så himla drygt att sitta och skriva prov i tre timmar, man blir rätt trätt efteråt. Jag orkade inte anstränga mig nämnvärt på samhällskunskapen och svenskan sedan. På engelskan fick vi se på film, och då höll jag verkligen på att somna. Vi såg Raise Your Voice och det var tur att filmen var förhållandevis bra, men det är drygt att se film utan text.

Jag hade världens lycka ett ytterst kort tag när jag noterade att jag antagligen inte skulle behöva gå till skolan alls imorgon. Lyckan blev dock kortvarig. Jag kom hem och skulle utföra de matteuppgifter som jah fick istället för att gå på lektionen första timmen, men noterade att jag inte hade med mig miniräknaren hem, och då funkar det inte riktigt. Saatan. Jag måste alltså upp till skolan och ha en lektion imorgon, det känns ju så givande att det inte är sant, men jag kommer i alla fall till biblioteket för att låna lite böcker till diverse arbeten hit och dit. Apa 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback