I will survive

Jag har överlevt.. maaaah. Första gymnasiedagen är avverkad och det känns ganska bra faktiskt. En lagom lång dag, 8,15-9,30. Så skulle varje dag vara :P.

Först satt vi i matsalen och lyssnade på rektorn som snackade lite strunt om hur himla bra skolan är och vilket bra rykte den har. Sedan fick vi gå ut till programmen med lärarna. Det verkade som om NV huserade absolut längst bort, för det tog en evighet att komma dit tyckte jag, när en av lärarna sedan meddelade att vi skulle infinna oss i just det klassrummet första timmen i morgon så var det dags att bli lite nervös. Hur sjutton skulle jag lyckas hitta dit själv?  

Vi fick först lite information om (vad fan var det..?).. om.. om någonting som jag visst redan glömt. Bland annat ska de visst placera oss ute i skogen torsdag-fredag. Vi ska cykla till korsån, som tydligen är två mil, och sedan övernatta där.

Sedan fick vi reda på vilka vi ska dela grupprum med, och det är visst så att jag ska bo med Lina, Ahlin, Fredrik och Simon. Jag känner att det är en himla tur att Lina valde att gå NV i alla fall. Vårat grupprum är än så länge väldigt tomt och tråkigt, med någon fånig rosaaktig färg på väggarna, men det ska vi nog lyckas åtgärda. 

Vi fick traska omkring och titta på lite klassrum och sådant, och jag passade på att försöka memorera vägen till klassrummet. Jag konstaterade att egentligen bara var ner, rakt fram, upp, rakt fram så det var nog inte så svårt.

Som mentor fick jag Anders, som jag även ska ha i matte och fysik eller hur det nu var. Nästan alla NV-lärarna undervisar i matte, men jag har för mig att det var Anders jag skulle få. 

Av att titta på schemat blev man inte precis klokare. Det såg ut ungefär som högstadieschemat men rutorna innehöll bara en massa bokstäver som kändes väldigt oordnade. Ämnet stod längst upp till vänster, men de var inte alls förkortade på samma sätt som på högstadiet. Lärarens namn var inte heller särskilt tydligt. Vissa stod med förnamn vilket var enkelt och bra, men andra stod med två bokstäver, vilket jag misstänker var första bokstäverna i efternamnet men jag vet inte. I vissa rutor var det bara kryss och frågetecken, och jag misstänker att det handlar om språkval och sånt som alla har olika. 

Det ska nog ordna sig till slut. I morgon drar det igång med i princip vanliga lektioner, med enda undantaget att vi den här veckan endast ska vara med NV-lärarna. Jag skulle ha haft engelska (eller hur det nu var) första timmen i morgon, men eftersom vi ska ha det med en lärare som till största delen jobbar på något annat program så får vi sovmorgon imorgon. Haha

Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

ooooh, delar du grupprum med MIN BÄSTIS Fredrik? :DDDDD (btw har jag aldrig fattat det där med grupprumen.. X)) åsså kan du väl passa på att höra med Lina ang. jeansen? X) (och hälsa att jag känner mig skitfjollig som inte vet vart jag ska leta)

Jag heter: Sara

Okej.. jag tänkte fråga idag, men hon hade inte sådana byxor då. Jag kan ju inte haffa henne när som helst, (hon kanske inte vet att jag läste hennes blogg), utan jag måste ju vänta tills hon har dem på sig. Jag tror att grupprummen är till för eventuellt arbete i små grupper, och så är det väl rastuppehälle och sådant.

2006-08-22 @ 16:37:26
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Malin

haha, nej, kanske lite tajming är bättre. XD

2006-08-22 @ 19:18:07
bloggintresserade klickar här: http://malich.blogg.se/
Jag heter: Malva

Sara, du kan ta bort länken till min blogg, för jag ska ta bort den så snart jag vet hur jag gör det.

2006-08-23 @ 21:15:19
Jag heter: Sara

Malva: Okej, men annars kan jag visa att du hade en blogg på den adressen X"D

2006-08-27 @ 20:44:09
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback