Ett besök i den kungliga huvudstaden

I går var jag i Stockholm med Malin och Malva. Det var kulkulkulkul. Vi åkte med en sådan SGS-buss från Hofors redan klockan sju igår morse och kom fram vid halv elvatiden.

Vi traskade Drottninggatan upp och ner ett par gånger, då vi bland annat traskade in på The Body Shop där jag införskaffade mig en mycket väldoftande hudkräm.

Vi åt mat på Kungshallens kinamatsavdelning. Smaskens. Jag åt två små rätter vilket var friterad kyckling med sötsur sås och biff med bambuskott. Vi kom snabbt på att de borde döpa om det till två stora rätter, eller rentav två gigantiska rätter. När man har ätit sig så mätt att det nästan sprutar ut genom öronen syns det fortfarande inte att man har rört någonting.

Sedan hittade vi på ett Lagerhaus, vilket var en mycket trevlig affär. Där köpte jag klistermärken och pluggpiller (piller som gör dig bäst i klassen). Jag tyckte att jag kunde behöva sådana för att komma i form liksom.

På en gigantisk skivaffär vid namn "Bengans" shoppade Malin loss ordentligt. Jag svassade mest omkring och gjorde tappra försök att inte tappa bort mina reskumpaner som målmedvetet tog sig fram mellan skivhyllorna.

Jag hade på förhand bestämt att jag skulle köpa en Pumaväska på Stadium. Jag har letat efter den jättelänge, men i förra veckan såg jag att de annonserade om den i ett reklamblad. Det gjorde mig ganska säker på att jag skulle hitta den den här gången. Vi visiterade dock tre Stadiumbutiker utan synbart resultat.Jag visste också att jag skulle köpa ett block inne på Gallerix, men det visade sig omöjligt att hitta en gallerixaffär i Stockholm, så jag blev utan block också. Stackars mig

Dagens inköp:


Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

hoho, vaddå, äru inte hajj på skivaffärer? XD

Jag heter: Sara

Jorå, men jag visste inte riktigt vad jag skulle leta efter. Tänkte försöka hitta något, men kom inte riktigt på vad det skulle vara

2006-08-19 @ 21:43:17
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Malin

stackars :o

2006-08-19 @ 22:42:38
bloggintresserade klickar här: http://malich.blogg.se/
Jag heter: Sara

Aaah, riktigt synd om ^^

2006-08-20 @ 19:56:17
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback