mark

Okej så här är det va. Jag vill egentligen blogga. Det är kul att läsa om ett år eller två vad jag gjorde den där gråtrista och regniga september 2011. Och faktiskt så händer det saker varje dag nu. Vi pluggar, fikar, chillar, pratar, spelar uno, skrattar, äter och myser nästan varje dag så det är ju bara synd egentligen att inte skriva ner det för jag minns ju ingenting av vad jag gör om jag inte kan hitta det här. Hela mitt liv från 16 års ålder finns i den här bloggen. Fem långa år. Fattar inte varför det helt plötsligt blivit så svårt att formulera sig snyggt och hitta ord. Jag blir rädd för mig själv när jag läser vad jag skriver för att det är så fult och på så dålig svenska. Jag blir sjukt omotiverad av det eftersom det var så roligt och fint 2007.

Men. Sen senast har jag fått reda på att jag klarade elektron. Tredje gången gillt heter det va? En fyra blev det dessutom och jag kan väl inte vara så mycket annat än nöjd med det. Nu slipper jag den skiten och kan återigen titulera mig i fas med livet. Hurra.

Gårdagen hade också sin charm. Vår första fälkursdag. På äkta utflyktsmanér packade jag med mig termos med varm choklad och macka och saft och kakor. Bästa. Vi hade markvetenskap i skogen bortanför SLU. Det roligaste är att vi inte ens läser den kursen just nu utan vi fick gräva nu för att slippa göra't i november. Pälsade i alla fall på mig 70 lager kläder plus gummistövlar och trampade de ca 6-7 kilometrarna bort till SLU. Var stört varm när jag kom fram. Sen fick vi gruppvis studera marklagren i gropar (som a-klassen grävt dagen innan). Vi hade bara olika varianter av sand i vår grop så det var lite svårbestämt men det var kul. Slutligen fick vi presentera vår grop och titta på alla andras gropar och sist skotta igen dem. Bra dag. Vi hann även med labrapportskrivande på geo och chillplugg hos Sophie och en systemetvända innan klockan var halv sju. Effektivt.

Ska försöka bättra mig nu verkligen. Och lite mer bilder borde det väl också kunna bli :)

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback